Články

Čtyřkolka CF Moto 450, 520, 625, 1000 je skutečný Gladiator

19.12.2022

Zvažujete koupi čtyčkolky? Taky tedy vítejte na správném místě. Nabízíme 4 modely skvělých praktických čtyřkolek Gladiator CF Moto. Výrobce CF Moto je zárukou dokonale zpracovaných požadavků na silný a moderní stroj, se kterým zdoláte jakýkoliv terén a můžete se podívat v podstatě kamkoliv. A my vám k tomu přibalíme všechny potřebné informace a tipy.

Elektrokola Levit, Apache a Fantic v našem obchodě

19.2.2021

Loni jsme pořídili do našeho motosalonu první elektrokola značky Fantic. A už jsme je dokonce i otestovali. Na podzim se k nim přidala i městská elektrokola Apache, která již máme skladem i v krosové a terénní verzi pro pány a dámy.

Do Nemojova za Zdeňkem Horou jezdí profesionálové z celé republiky

5.2.2021

Dvůr Králové nad Labem MotoHora - velký obchod s motorkami, čtyřkolkami a nově i elektrokoly najdete na konci Nemojova směrem na Hostinné. Majitel obchodu Zdeněk Hora, ale není jen obchodník. Je to celoživotní závodník, majitel závodního enduro teamu a hlavně špičkový odborník na tlumiče. Jezdí za ním profesionálové z celé republiky, protože dobrý servis je dnes ta nejcennější věc.

Tlumiče na motorku

4.5.2020

Tlumiče na motorku, obzvláště pak ty zadní, mají jenom omezenou životnost. Pokud chcete jezdit bezpečně a chránit svůj “pekelný stroj”, určitě nepodceňujte jejich včasné seřízení či výměnu.

Jak vybrat čtyřkolku?

12.4.2020

Plánujete koupi čtyřkolky? Důvodů ke koupi čtyřkolky je hodně. Jsou určeny na zábavu a aktivní využití volného času, ale jsou také vhodné pro práci i v těžko přístupném terénu. Jak tedy vybrat tu správnou čtyřkolku?

Pérování Öhlins pro soutěžní endura - žehlička terénu

8.4.2015

Ty jsi pořídil pérování Öhlins? No jo, tak to tě teď nedá ani Antoine Meo, co?! Klasika, počítejte s tím, že když si uděláte pérování, budete často slýchat podobné hlášky. Pointa upraveného pérování je ovšem jinde a po stránce zrychlení to až takový wow efekt není. Jde o to, že vás za řidítky nechá mnohem déle čerstvé a zrovna tak výrazně eliminuje krizovky, kdy by člověk dost možná šel se sérií na tlamu. Aniž byste extra tlačili na pilu, jedete více v klidu, plynuleji a tím pádem vlastně zrychlujete.

Gas Gas EC 450 Cervantes Replica

20.9.2012

Gasí čtyřipade mě začala zajímat od chvíle, kdy se poprvé objevila na tratích světového endura. Koncem léta se mi dostala pod ruce a musím říct, že rande rozhodně stálo za to. Tím spíš, že se šlo o Cervantes Replica, protože to je vůbec nejvíc, co se dá dostat od Gase pod zadek. Teď už vím, že je tvrdá, nekompromisní a nemá sebemenší slitování s žádným ořezávátkem.

Gas Gas EC250F & EC300R

22.8.2011

Španělské motocykly Gas Gas máme všichni zafixovány především jako trialové speciály. Výrobce z pyrenejského poloostrova se už nějaký ten pátek věnuje také enduru a zejména poslední roky do této sekce pořádně šlape. Úspěchy továrních jezdců Ivana Cervantese a Christophe Nambotina dokazují, že to Gas Gas myslí opravdu vážně, a že umí postavit nářadíčko světové úrovně.

1
4